Meny
Meny

Servicekontoret

- Jeg ønsker at alle i Reitangruppen skal ha det bra, derfor er jeg både stolt og glad når jeg registrerer at våre medarbeidere er glad i jobben sin. Det er vanskelig å lykkes om vi ikke er glad i det vi holder på med. I Reitangruppen unner og beundrer vi hverandres suksess og det tror jeg bidrar til at folk trives, sier Colonialmajor Odd Reitan.

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Det er de sterke verdiene våre som skaper engasjement hos medarbeiderne, stolthet for bedriften og et sterkt felleskap som igjen gir høy trivsel.

Noe av det som er viktig for oss på arbeidsplassen er å motivere til vinnerkultur! Den skaper vi gjennom å gjøre hverandre gode og ved å gi hverandre selvtillit. Derfor legger vi opp til at arbeidsmiljøet i alle virksomhetene våre skal preges av samhold, respekt og et gjensidig ønske om suksess

Hos oss skal hver arbeidsdag være utviklende for hver enkelt – det er medarbeiderne våre som sørger for kvalitet, lønnsomhet og utvikling. Og vi skal ha det morsomt og lønnsomt på jobb- det skaper trivsel og gode prestasjoner.

Vi ønsker å bygge vår virksomhet på mennesker med lidenskap, som ønsker å ta del i noe – å skape noe. Mennesker som skaper engasjement. Mennesker som tar eierskap til det de gjør og som vil være med å påvirke sin egen hverdag. Våre medarbeidere får derfor mye tillitt og ansvar til å ta selvstendige beslutninger.

Vi er stolte av å ha mottatt en førsteplass og tre andreplasser de siste fire årene i Great Place to Work kåringen.