Meny
Meny

Kjøpmann

Vi ønsker omsorgsfulle ledere som bryr seg om sine ansatte, som er opptatt å skape en vinnerkultur ved å gi tillit og ansvar. 

Som Kjøpmann i Narvesen vil du få tett oppfølging og støtte fra Servicekontoret. Du får grundig opplæring, meget gode innkjøpsavtaler og mulighet til å påvirke resultatet i din butikk. Våre Franchisetakere er selvstendig næringsdrivende, med ansvar for egen butikk og ansatte, samtidig som de har et tett samarbeid med Reitan Convenience. I Reitangruppen er det også gode muligheter for dyktige kjøpmenn å overta større butikker med flere ansatte og høyere omsetning.

Ønsker du å stå i kassa, vil du bidra til at butikken din er skinnende ren og trives du med å snakke med kunder hver dag? Elsker du salg og trigges du av å tenke nytt og innovativ for å skape nye muligheter for vekst? Da håper vi at du søker på en av våre ledige butikker!

Hva er franchise?
Hos oss sier vi at franchise er frihet under ansvar – en balansegang mellom frihet og system. Franchisemodellen er lagt opp slik at det skal være mulig å tjene gode penger dersom man har god drift – uavhengig om du driver en liten eller stor butikk, bensinstasjon eller på en stor flyplass. Vi krever ikke direkte innskudd som mange andre gjør. Vi krever en bankgaranti – og den er også liten sammenlignet med andre franchisemodeller. Vi tror at det er et sterkt engasjement og en brennende interesse av å skape resultater som gjør deg til en god Kjøpmann, ikke om du har en god startøkonomi!

Veien til å bli Kjøpmann
For å bli Kjøpmann i Reitan Convenience Norway må du igjennom en grundig prosess. Nedenfor er stegene beskrevet i detalj.

1. Søkeprosessen – slik søker du:
Ledige butikker annonseres på våre nettsider og andre aktuelle steder. Du kan da søke via annonsen. Alle som blir franchisetakere i Reitan Convenience Norway må stille en bankgaranti før de tar over butikk. Dette er noe du selv må ha en dialog med banken om. Størrelse på bankgarantien avhenger av butikkstørrelsen, vanligvis mellom 300.000 og 500.000.

2. Utvelgelsen – slik velger vi kandidater:
Før det første intervjuet vil du få tilsendt en presentasjon om Reitan Convenience Norway, franchise og Kjøpmannsrollen. Videre i prosessen vil du få mer informasjon om den aktuelle butikken du har søkt på. Vi bruker flere intervjuer, tester og andre rekrutteringsverktøy for å lære deg best mulig å kjenne. På grunnlag av dette vil kanskje du få tilbud om kontrakt.

3. Samarbeidet – slik kommer du i gang:
Alle nye Kjøpmenn gjennomgår en omfattende opplæring i regi av Reitan Convenience. I denne perioden vil du møte flere av våre fremgangsrike kjøpmenn, og mange av oss som jobber på Servicekontoret. Vi skal alle bidra til at du har de beste forutsetningene for å drive god butikk!